maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mekkosia mekkosia


Täytyy sanoa että tämä kesä meinaa syödä kaiken ajan ja ompeluintokin on ollut vähän kateissa.. Vaan inspiraatio iski jälleen yllättäen, kun hyvä ystävä oli löytänyt kirpparilta kivan trikoomekon omalle pikkuflikalleen, koko noin 86/92. No pitihän siitä sitten kaavat piirtää :) Oli niin kivan simppeli malli ja likallahan ei voi olla liikaa kesämekkoja, eihän? Kangasta ei tarvinnut ostamaan lähteä (yllätys..) joten heti hommiin ja eipä tässä paria tuntia kauempaa ensimmäisen mekon kanssa mennytkään! Ihanaa kun saa heti valmista!


Tämä sienikangas oli lojunut luvattoman pitkään laatikon uumenissa ja oli vielä sopivan pirtsakka kesän koetuksiin! Ommel sujui joutuisasti pääosin saumurilla, helmakäänteen kanssa huokailin taas muutmia kertoja.. Vedin sitten taas joustosiksakilla, väännättihän se vähän vaan eipä se sisäpuoli onneksi hirmuisesti näy..! Sivusaumat pitäisi vielä varmistaa suoralla ompeleella jahka muistaa..

Tästä tuli suosikkimekkonen, ei paina eikä purista!


a week later..

Niin ja kun sain vihdoin noudettua oman Liandlo-tilaukseni niin yksi kangas kirkui päästä mekoksi.. ajatella! :) Samalla kaavalla mennään..
.. Ja ihana bulldog mekko siitä tulikin! Tähän valkoiset leggarit ja tennarit niin eikun menoks! :) Pikkasen pidensin kaavaa helmasta (4cm) niin menee sitten pitempään.3 kommenttia:

  1. Kivoja mekkoja! Terveisiä neitokaisille :)

    VastaaPoista
  2. Ai että ku ihania mekkoja! Meillä on yksi tuon mallinen mekko kaapissa ja oon yrittänyt piirtää siitä itse kaavoja mutta tuli ihan kököt :D Pitää varmaan ottaa uusi yritys, tuo malli kun on niin loistava.

    VastaaPoista
  3. Joo tää on kyllä huippu! Paljon vaikuttaa noi kuminauhat, että ne saa soppelin kireelle. Niin ja itte piirsinkin kaavan niin että oli kummarit irti. Oishan se aikasta haastavaa piirrellä jos ne on kiinni!

    VastaaPoista