tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ihania pehmoisia pikkumenijän pöksyjä


Meillä on ihastuttu tähän Me&I-taskuhousumalliin ja olenkin surutta muokkaillut niistä oman versioni :) Näitä on niin kiva pitää kun eivät paina mistään ja resorien päälle on helppo vetää talvikengät. Niin ja aika helppo tehdäkin!
Materiaaleina tällä kertaa velour ja kahdenlainen college.
Ekkuna valmistui pökät vadelmanpunaisesta velourista. Taakse aplikoin sydämen, sekin velouria. Kiinnitin kuvan ensin kaksipuoleisella tukikankaalla ja sen jälkeen siksakilla reunoja myötäillen. Resorit ostin Kurikan Kangassalongista, aika kiva raidallinen :) Koko näissä ja kaikissa muissakin 74-80. Menee kyllä paljon kauemmin kuin 80 senttiselle! varmaan vielä lähellä 90 senttiä hyvät!

Suht tyylikästä poseerausta ;)
Seuraavat housut tulikin sitten siskontytölle joka on hyvin samaa ikäluokkaa Kertun kanssa. Ruskeat housut velouria, resorit ja takakuvio trikoota. Harmaissa housuissa paksuhko collegekangas, resorit joustavaa paitatrikoota jakuvio jälleen velouria. Ihanaisen rentoja pöksyjä, toivottavasti ovat kantajalleen mieluiset!

Viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisempänä (ei todellakaan, kovatöisimmät ainakin..) punaiset sydänpöksyt. Kankaana aavistuksen venyvää ohutta collegea, vähän urheilupaitakankaan tuntuista jossa kiva pintarakenne, muistuttaa vähän pellavakankaan pintaa. Hyvin laskeutuva ja pehmeä kangas. Resori peruspunaista, mikä sattui kerrankin nappiin samaa sävyä. Kuvio jälleen velouria. Taskun askartelin samasta kankaasta, siksakilla ronskisti pintaan kiinni ja päälle koristeeksi ohut satiininauha. Ihan kivasti onnistui, toivottavasti pysyy käytössäkin hyvänä! Neitille oli ainakin mieluiset :)
Sohvan takana piilosilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti