torstai 21. maaliskuuta 2013

Hopoti Hei ja Heppatunikaa Hevoshullulle!Ihanaa turkoosipohjaista heppatrikoota + hurahtaneet äiti ja tyttö, tällaista siitä syntyy! ;)

Tämä kangas ihan huusi että Tunikaaaa! Oli siis pakko ostaa, mutta jostain syystä lojui kyllä aika kauan kätköissä ennenkuin pääsi ompeluun asti. Kaavana Pansy Flower Ottobre 1/2012. Muuttelin sen verran että jätin hörhelöt pois, yhdistelin etukappaleet pääntietä vähän muokaten ja lisäsin valenappilistan :)
Leveys koosta 122, muutoin mitat koon 128 mukaan, vaan hullustihan siinä kävi! Hiat oli IHAN liian lyhyet mun makuun! Kangas oli leikattuna ja jotain piti keksiä niin tein sitten lisäykset eri väreillä ja lopuski näistä tulikin melkeen se tämän vaatteen juttu :) Hyvin kävi siis, vaikka vähän höyryä nousikin välillä.. Hioissa siis 5-6cm jatkot ja oishan nuo saaneet olla vieläkin pidemmät, 7-10cm ois ollu paree niin ois jäänyt kasvuvaraakin. Nyt on just soppeli :) Helman pituuttakin lisään jos vielä lisää innostun tekemään.
Omista kätköistä turkoosi yksivärinen trikoo ja pakon sanelemana lime college (ei ollut oikean väristä trikoota!), hyvin tuntuu collegekin peöaavan, ei ollut onneksi kovin vahvaa laatua. Nappiset miljoonalaatikosta, hamuilen kirppiksiltä kaikenmoisia nappipussukoita ;) Värit nappeihin nappasin tuosta Lillestoffin nauhasta, jonka laitoin piristämään turkoosia raitaa.

Kankaiden kohdistuskin onnistui melkeen täydellisesti! Etualakappaleessä jäi ärsyttävästi näkymään muutama jalanpää, mutta hioissa ja helmoissa sain kivasti kuviot puolikkaiksi/kokonaisiksi. Samoiten nuo isot hepat laukkailee kovoissa kohdissa, tosin ollaan jo naurettu tuon vasemman hian hevosmutaatiolle, kun osui isot kuviot yhteen hassusti sekä hiaan, etu- että takalkappaleeseenkin! :)


3 kommenttia:

 1. Hauskat yksityiskohdat tunikassa (: ja välillä hankkii ihania kankaita joista ei vain heti saa mitään tehtyä. Onneksi kankaat yleensä aina lopulta päätyvät vaatteeksi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mäkin oon tähän tosi tyytyväinen! :) Juu mulla on ainakin se vika että tilailen koko ajan uusia kankaita ilman mitään tarkkaa visiota, jolloin ne joskus lojuu kauankin ennenkuin oikea kaava ja inspis iskee.. ;)

   Poista
 2. Voi kuinka ihana ja ompelemasi yksityiskohdat antavat tosi kivasti ilmettä vaatteelle. Lisäksi tunika tuntuu olevan mieluinen käyttäjälleen ja se on tärkeintä!

  VastaaPoista