torstai 7. kesäkuuta 2012

Pitkästä aikaa.. Poniunelmia!Eihän tänne meinaa piha- ja ompeluhommilta ehtiä päivtellä ollenkaan mutta tässä taas jotain! :) Meidän tuleva koululainen haaveilee omasta ponista.. Aika korkeella lentelee sellaiset ajatukset mun mielestä, joten mikäs sen sopivampaa kuin lentävä poni -pipo! :) Muiden blogeissa olen nähnyt noita pilvipaitoja joihin aplikoitu jos jonkinlaista lentävää kuumailmapalloista tipusiin, tässä meille soppeli aihe, on meinaan tämä näpertelijäkin hieman hurahtanut.. (ihan vähän vain..hah) Tämä siis oli vain pakko tehdä, eli siitä se ajatus sitten lähti..!

Kankaana turkoosi pilvijersey, hankitty kestovaippakaupasta muistaakseni, ei ole siis JNY:n versiota, mutta mun mielestä on itse asiassa parempaa, kun on vähän jämäkämpää ja sileämpää kuin JNY:n jerseyt.. juujuu mielipiteitä on monia. Kaava oma, koko 1 elikkäs pitäisi menemän vielä muutaman vuoden, mikä aina plussaa.


Aplikaatioon käytin erilaisia varastosta löytyneitä kankaanpaloja; kroppa velouria, harjas ja häntä  jotain sopivan kuviollista minkeetä tms ja siivet huonekalun verhoilukangasta.. Olihan tuo vähän paksua mutkun piti saada ne kiiltävät siivet..! Pitää kato olla jo vähän Rock. (huhhuh nimimerkillä kauhusynttärit tulossa, vampyyreja verta, matoja ja lepakkoja). :) Niin ja tulihan tuolle soppelisti kunnon kajaalitkin kun pikkasen tuli liian leveällä tikillä rajattua nuo silmät..! :D

Käytin ihan oikeaoppisesti tukikankaita niin palojen alla kuin irtirevittävää kankaan alapinnalla. Ja hyvähän se niin tulee! Tuo silmä kyllä aiheutti päänvaivaa, millä sais nuon pienestä siistin!?! Vinkkejä otetaan vastaan!

Tuli kyllä kaiken kaikkiaan kiva! Ja käyttäjäkin tuntuu olevan tyytyväinen ja sehän se pääasia onkin! Tai ainakin pitäisi olla.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti