tiistai 30. lokakuuta 2012

Talven varalle

Kaikenlaista sitä ihminen ehtii tehdä, vaan ei blogia päivitellä tarpeeksi usein ;) Eli kiirettä on pitänyt, bloggaillaan tuotoksia jahka ehditään, tässä yksi viimeisimmistä tekeleistä.Oikeen pikaanen surautus oli tämä, meni ehkä 25 minsaa kokonaisuudessaan kaavan kopsaus leikkuu ja ompelu :) Nappasin tähän verisoon kaavan ihan Tutan 80cm myssystä kun ei löytynyt valmiskaavaa. Inspis tähän lähti tietty tarpeesta mutta enimmäkseen siitä että hyllyssä makaa 1,5m merinovillaribbiä jota sais näin talven tullessa tuhota alusvaatteiksi, lapasiksi ja myssyiksi.. Noo pikkuhiljaa pikkuhiljaa :)

Meirän räkänokka <3


Ompelin kasaan ihan perusompelukoneella kun en tuota peitetikkiä omista. Eli eka suoralla ompeleella ja sitten sauma auki ja päältä leveällä siksakilla. Onnistui ihan hyvin, tuli litteä sauma! Alaosan surauttelin saumurilla vähän venyttäen, samoin tuon eturesorin.

Ihan hyvä tuli lopen, tuo ribbi on vaan niin ylijoustavaa että ois ehkä saanut kavennella osia hiukan. Samoin olis saanut tehdä lyhyemmästä palasta tuon etuosan resorin. Jää nähtäväksi kuinka löystyy käytössä. Toivottavasti pysyy menossa mukana :)

Mallina muuten ok mutta pitempi olis saanut olla. Ehkäpä innostun vielä toisenkin tekoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti