perjantai 18. tammikuuta 2013

Ammuuuuuu!




















Lehmälakkia haluttiin ja lehmälakkihan siitä sitten tulikin! 

Aikasta mukavaa väkertelyä vaihteeksi oli tehdä jotain erikoisempaa perusompeluiden välillä. Haastettahan tässä oli juu, vaan se kai se suola onkin. Että pitää enstes vähän tuumailla ennenku alkaa leikkailemaan ja ompelemaan. Ja sitten taas tuumailla vähän lisää..



Malli oma, kankaana Kurikan Kangassalogista löytynyt lehmäkuosinen karvakangas, turpa velouria ja korvissa collegea sisällä. Vuoritin luonnonvalkoisella polarfleecellä jotta tarkenee :)



Tämähän on tietysti vielä hiehoneiti eli kunnon ripset piti olla joilla hurmata! Värkkäilin ne karvalangasta! Moninkerroinvaan aplikoitaessa silmän alle ja sitten trimmailin soppelit ;)

Sarvet piirtelin vapaalla kädellä ja tein fleecestä, sisällä vanua. Ja pitihän se otsatukkakin olla, tässä tapauksessa soppelin sävyistä karvakangasta. Kiinnitin käsiompeleilla, työlästä mutta jälki palkitsee :)



Ei sujunut ihan ongelmitta kuitenkaan.. Lähinnä koon arviointi meni sen verran metsään että piti sitten puolessa välissä alkaa tekemään uutta lakkia kun alkoi tuntua että eihän tästä tule ollenkaan niin suuri kuin piti.. Nooh, pari syvään hengitystä ja meno jatkui. Lopuksi tuli aikasta kiva!


2 kommenttia: