perjantai 22. helmikuuta 2013

Jumppaan!

Kaverin muksulle jumppapuku telinevoimisteluun. Toiveena oli sinistä ja kissa-aihetta :) Kankaat elastista puuvillatrikoota, kissa kuvion tein valkoisesta fleecestä, silminä silitettävät "timantit" ja suun ja nenän kirjailin "hopea"-langalla. Pallotrikoo paikallisesta kangaskaupasta (Kangas Salonki, Kurikka), yksivärisen alkuperää en enää muista, on odotellut vuoroansa jo kauan ja tähän mätsäs ku nenä päähän!
Häthätää kuvailin, viimeinen sovitus tehtiin juuri ennen harjoituksiin lähtöä! Pääsi siis heti tositoimiin :)

Kaava Ottobre 1/2007
Aplikaation kuva löytyi täältä:  http://www.squidoo.com/drawing-cats

Mukava ompelus, ainut missä koeteltiin hermoja oli nuo jalka-aukkojen ja pääntien rypytykset framilonilla.. huh huh, no ehkä seuraava menee jo rutiinilla! Työn alla omalle likalle vastaava pinkkinä ja koira-aiheella :)

Pikatyönä valmistui muuten tälle neulojalle ensimmäinen neulatyyny! On sitä jo kaipailtukin ;) Jossain näin vastaavan ja näytti niin kivalta että piti heti tehdä! Pyöreä kankaanpala (n.30cm halkaisija) kurtataan palloksi käsin neuloen, vanua sisään, solmu kii ja pallo kuppiin. Ja valmis! Kangas kätköistä jotain vanhaa puuvillaa ja kuppikin ostettu vuosia sitten kirpparilta, englantilaista tuotantoa. Hieno!1 kommentti: