sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pöksykarkelot!


Olen sitten Niiiiin tykästynyt käyttämään resorivyötäröllisiä housuja kuopuksella että niitähän piti tehdä itsekin.. velour-kangasta on tullut haalittua kirpputoreilta: vähänkäytetyt vauvanhaalarit ja mommien paidat sopii mainiosti uudelleenkäytettäviksi housuina! Juu ja tulihan tuota tilattua ihan uuttakin kangasta Metsolasta kun siellä oli aivan valloittavia kuoseja.. Niin ja vähän muualtakin.. (Kukahan nämä kaikki kankaat käyttää?!?)

Ekana valmistui raidalliset pöksyt koossa 62, tuli kivat :) Kankaana vauvan haalarista napattu velour ja pinkki resori. Kaavan muokkasin Lindeksin vauvanhousuista.


Tässä sitten viidakkokuosista villit housut..! Kangas velouria Lasten Metsolasta ja resorit resoria :)


Kurikan Kangassalongista jäi käteen pala Nanson trikoota, jossa valkoisella pohjalla pinkkejä ääriviivakuvioita. Tuli mieleen että niitähän olis kiva kokeilla värittää ja tässä sitten lopputulos :) Ainoana jäi harmittamaan että onnistuin ompelemaan lahjeresorit väärinpäin.. Nämä kun oli sellaiset haaremimalliset, jossa kuuluis olla pitkä ja kapea resori lahkeessa. En tiiä mikä hetkellinen oikosulku on iskenyt, mutta en heti halunnut rueta purkamaan. Odotellaan että mieli vähän leppyy :) Kaava muuten Ottobre lehden numerosta 1/2011. Malli on tosi kiva päällä! Näitä tulee varmasti surauteltua Kertulle kesäksi useammatkin. Kangastussit osottaitui aika toimiviksi trikoolla, jää nähtäväksi kuinka väri pysyy pesussa.

1 kommentti:

  1. Suloisia pöksyjä. Hauska idea tuo kangasväreillä värittäminen.
    Mulla on varmaan kuukauden tuossa jo lojuneet leikattuina parit haaremihousut tulokkaaalle. Jostain syystä ne ei vaan millään ompeluun asti pääse. :-D

    VastaaPoista