perjantai 1. helmikuuta 2013

HaU HAu wuF WuFF!

Tätä mäyris-ihanuutta oli  I H A N  pakko ostaa vaikken normaalisti keltaisen ystävä olekaan.. Aika kauan tämä hautuikin ennenkuin löysin soppelin kaavan toteutettavaksi.

Tässä Isolle Murulle siis koulupaita, kaavana Visiting Granny (Ottobre 4/12). Koko on yhdistetty kaavoista siten että pituudet koosta 128 ja leveydet 122. Meidän sintturalle kun kaikki kaavat on niiiin leveitä.. Tosi hyvä oli kaava muutoin! Jos jotain miinusta etsii niin pääaukko voisi olla himpun verran pienempi.Ajattelin että jotain kikkaa pitäis paitaan keksiä, joten tein hiojen alaosat sekä eturusetin mustavalkoraidallisesta trikoosta. Pääntieresoriinkin löytyi soppelisti melkein samaa raitaa jemmakätköistä! :) Sutjakkaasti sujui ompelutyö muutoin, mutta uutena itselleni tein alapoimutuksen puolaan käsin kieritetyllä kuminauhalla. Oli kyllä sellasta puuhaa etten ihan heti uudestaan.. Puolakotelosta piti kireyttä ruuvailla lisää ja aivan hirvitti että saako sitä enää takaisin kohilleen! Jää nähtäväksi. Myöskään riittävää poimutusta ei meinannut tulla millää joten käsipelillä piti vielä vedellä tiukemmalle alalankaa, hohhoijaa ja huhhuh. No valmista tuli! Aika paljo poimuttelin että pysyy kaposilla lanteilla :)
Paljon tuumailin myös leikkuuvaiheessa kuvioiden kohdistuksia. Haastava tällainen isokuvioinen kangas, aina jonnekkin jäi hännänpää tai koipi kurkkimaan! :) Yritin sitten vaan saada eteen ylös,  taakse ylös ja alareunaan sekä hioihin ylös ehjät koirat, ja aika hyvin onnistuki.

Aika kiva kokonaisuus kyllä tuli. Ja tyttären suosikkipaita heti kättelyssä!

pst. Tänään leikittiin Gimpin sävy-värikylläisyys -työkalulla, keltasta kehiin ja muista värikylläisyys niin miinukselle ku meni :) Kiva mustavalkoefekti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti