lauantai 2. helmikuuta 2013

Väriterapiaa Kakkosen huoneessaMeidän kaksivuotias muutti jo alle vuodenikäisenä silloiseen vierashuoneeseen. Totesin tässä yksi kaunis päivä, että huoneessa on edelleenkin aika paljon varastoituna lakanoita ja muuta ylimääräistä ja tosi vähän itse neidin tavaroita.. Ja siitähän se inspis lähti! :)

Kuvan pöytä on Ikean vitosen sivupöytä ja tuolit kotimaista tuotantoa. Meillä leikitään tällä hetkellä paljon muumeilla ja Dubloilla.

Seinällä oleva taulu löytyi julisteena oli By Graziela -verkkokaupasta ja se oli ihan pakko ostaa.. :)  On sitä kyllä sitten katseltukin iltaisin nukkumaanmennessä ja siinä sivussa on neiti jo oppinut muutaman kirjaimenkin! Aivan ihana printti! Alla vielä kuvana (kuva kaupan sivuilta). <3


Iltasatu luetaan talossa jo kauan asustaneelta nojatuolilta, joka jo kaipailisi uutta verhoilua, mutta jota en ole malttanut vielä verhoilla kun värit on niin herkut!Lampunvarjostin ja lipasto Ikeasta, verhot ohutta sinistä kangasta äireen peruja. Molemmat matot hommattu joskus NetAnttilasta. Tauluna vähän vanhempi lemppari; Suuri Aalto, Hokusai 1830. Juliste on kulkenut mukana jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin se kiehtoo joka kerta kun sitä katselee.Tämä sänky on kirpparilöytö ja tosi rakas. Siinä on jo esikoinenkin nukkunut ja jää kyllä odottelemaan mahdollisia lapsenlapsia jonnekkin hamaaseen tulevaisuuteen! Ihanasti vähän kulahtanut, mutta tukevaa tekoa ja massiivipuuta, just niinku pitää.
Pöydällä istuu lempparilelut ja yllä seinällä Kerttulin oma taideteos :)

Nyt pikkuneidin huoneesta tuli vihdoin omannäköinen ja kaapeistakin löytyy leluja eikä multapusseja..!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti