sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ajatuksista teoiksi - uusi lempparimekko!


Oon jo monasti ihaillut hupullisia liivimekkoja facebookin ommeltujen vaatteiden kirppiksellä. Mistään ei ole mieluista kaavaa tullut vastaan joten uskaltauduin tekemään ekan isomman kaavanmuokkauskokeilun! Ja sehän onnistui, totta vie!
Lähdin liikkeelle koon 98 Naali-hupparikaavasta (OB 4/10) jossa sellainen huppu minkä halusin. Sitten  levensin ja kaarevoitin olkasaumaa että sain sen laskeutumaan vähän käsivarrelle pikkuhiaksi, mallia olkasauman muotoon otin uusimman ottobren (OB 3/13) Watermelon-topista. Mekon pituuden ja leveyden hahmottelin mukavan oloisesta Tutan mekkosesta, samoin tuon käsiaukon muodon.

Kankaaksi valikoitui Selian Aurinko -joustofrotee, hupussa vuorena Kestovaippakaupasta aikoinaan tilattu sininen pilvitrikoo. Ulkona aurikoista - sisäpuolella pilvisää!

Voi tätä onnistumisan iloa! Kohdistuksetkin meni just niinku ajattelin, vähän oli kuviot vinossa langansuuntaan nähden, mutta ei se niin pahasti tuolla sivusaumassa häiritse. Liekö saanut sen kuivattua jotenkin kummasti, vai olisiko kankaan painossa jo vikaa..Ja vielä kun saisi tuon mallinuken suostumaan kuvattavaksi.. :)7 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kivan aurinkoinen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kyllä! Mulla samainen kangas vielä marinoitumassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaks kertaa piti miettiä maltanko saksia ja vielä testimekkoon, mutta sitten päätin että pakkohan näitä herkkujakin on alkaa käyttämään! :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän upea! Jäänkin lukijaksi mekon innoittamana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja tervetuloa vaan :) Herkkuja on kaapit täynnä, vielä kun niitä ehtisi saksia mekoiksi asti!

   Poista
 4. Ihana mekko! Pidän erityisesti noista hihoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hiat oliki koko homman lähtökohta ja onnistuvatki mokomat ;)

   Poista