perjantai 21. syyskuuta 2012

Angry Birds aplikaatio
Meillä ei ihan hirveästi ole näiden vihaisten lintujen kanssa intoiltu kun mukelot on tyttöjä. :) Vaan siskonpoika J on näihin hullaantunut, niinkuin varmaan aika moni muukin.. Synttärilahjaksi tuli tehtyö tällainen aplikaatio valmiiseen ostohuppariin. Myönnyin sen verrain kun ei tuo aika yksinkertaisesti riitä ompelemaan itse kaikkea mitä haluaisi!


Musta pommilintu on kuulemma suosikki. En tiedä onko näillä jotain nimiä?? No soppelisti löytyi velouria oikeissa väreissä, tosin nuo "kulmakarvat" on resoria kun oranssia ei löytynyt mistään! Vaan hyvin sopivat, tuli vähän erilaista tuntumaa, ei ole kaikki samaa pehmeää kangasta.

Tältä näyttää takapuolelta. Mulla on tapana käyttää tuolla taustalla sitä irtirevittävää joka liukenee veteen, niin ei tarvi niin hienosti leikellä ylimääräisiä pois. Kuvan tein niin ettei tulisi montaa kerrosta päällekäin, leikkelin siis osia siten että ne liittyvät toisiinsa reunoistaan, eikä niin että ovat toistensa päällä. Aika tarkkaa puuhaa, mutta mun mielestä kivempi kun ei tule niin tönkkö paksu kokonaisuus. Ja nuolla siksakeilla saa pienet virheet peiteltyä.. ;)


Kaikenkaikkiaan aika hauskaa puuhaa tämä aplikointi, aikaavievää kyllä joo mutta ihanaa näpertelyä! :) miilaikit.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva aplikaatio, totisesti liputan sille että jaksat leikellä päällekkäin tulevia osia ohkasemmiksi!

    VastaaPoista