keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Jalkapallostara pipoTuttujen muksulla synttärit lähestyy, mitä tehdä? Noo kysyinpä pojan äidiltä että mikäs on in ja mikä out ja vastaukseksi sain että kaikki jalkapalloon liittyvä on erittäin in eli sille linjalle sitten! Argentiinan pelipuvun lisäksi jalkapallohirmu sai päähänsä teemaan sopivan lörppisen :)


Kangas Liandlon moniväristä tähtijerseytä ja malli tuo oma lörppis, niin ja päämallina meidän ekaluokkalainen. Jalkapallon piirtelin netistä löydetystä kuvasta suoraan tietokoneen näytöltä paperille kun tulostin on ihan risana.. Eikä tullut edes näyttöön naarmuja tahi jälkiä :) Esikoinen oli kyllä sitä mieltä että Ei näytön päällä saa piirtää! Sai muuten heti oikeankokoisen kuvankin kun tallensi kuvan ensin koneelle ja sitten kuvien esikatselussa skaalasi kuvaa näytöllä sopivaan mittakaavaan. Ja eikun piirtämään!

Jalkapallo on valkoista jerseytä johon kangastussilla piirsin mustat osuudet. Aika näyttää kuinka hyvin väri pysyy pesuissa, toivottavasti pitkään! Vähän olisi saanut olla valkoinen kangas paksumpaa, kun tietyssä valossa nuo tähdet loistaa läpi.. Mutta kiva tuli tästäkin kaikenkaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti