keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Muumi ja hirmuinen hoppu!

Juu täällä sitä vielä hengitellään ja ommellaankin :) Kun vaan blogiakin ehtisi päivitellä.. Kiire tuntuu olevan tämän hupparin muumillakin jonnekin, niinkuin meillä kaikilla nykyään. Tässä elokuulla tuli inspiraatio syntymäpäivälahjasta muumeihin ihastuneelle erikoisen ihanalle kummipojalle. Etsiskelin soppelia kuvaa aplikaation internetin ihmemaasta ja löytyihän se lopulta! Muumi kiirehtii kovasti paidan selkäpuolelta etupuolelle, lienekö juoksee ympäri ja ympäri kaiken aikaa :)

Kangas hupparissa on autot-trikoota, joka kyllä näytti netin kuvassa paaaljon sinisemmältä ja tämä synkeä petroolin sävy oli aika iso pettymys! Todella kauan sitten pyörittelin sitä eri kankaiden kanssa, hiojen ja resorien väri oli kyllä vaikea päätös mutta lopulta tästä tuli kyllä tosi kiva :) Hupussa vuorena valko-ruskea raidallinen 100% puuvillatrikoo, muutoin olikin yksinkertaista kangasta. Resorit vaaleanhaaleansinistä joka sattui olemaan juurikin samaa sävyä kuin knkaan vaalein auto. Samoin etukappaleen vetoketju vaaleansininen.Kaava on syksyn Ottobren Be Careful out There koossa 110, oli kerrankin pituuttakin riittävästi. Erittäin mukava kaava ommella! Vetoketjun alaosan kanssa tuli kyllä muutama harmaa hius lisää, enkä sitä loppujen lopuksi kyllä ohjeen mukaan osannutkaan tehdä.. Taittelin sitten vaan alle ja tikkausta päälle, hyvä tuli! Muumin aplikoin siten että ihan ensimmäisenä ompelin sivusauman kiinni melkein kainaloon saakka, sitten aplikoin ja sitten vasta jatkoin ohjeiden mukaan.

Päivänsankari oli erittäin onnellinen paidastaan ja onnistuikin heti ratkomaan hiasta saumaa!! Tulipahan todettua että pkko kai se on jaksaa mennä ompeleet vielä ompelukoneella saumuroinnin jälkeen läpi, ei ne kestä venytystä. Pah.

Sovituskuvia seuraa perästä jahka niitä saan siskokullalta :) oma kamera unohtui kotiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti