keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pepille lämmikettäUusin tulokas tässä perheessä on aikamoinen vilukissa - siis koira  :) Peppi on 5kk ikäinen kiinanharjakoira karvattomana versiona eli kyljissä ja masussa ei meidän haukulla ole karvoja ollenkaan. Vaatetta pitää siis pukea ettei vilu iske ja mikäs sen mukavampaa kuin surautella pikkukoissule ihanuuksia! Niin ainakin aluksi ajattelin..Tämä luomus on sitä Ikean ihanaa kettupuuvillaa mitä löytyi kaapista juurikin riittävästi takkiin asti ja sain vielä kuviotkin kivasti sommiteltua. Vuorena pinkkiä fleeceä (tilattu kangastukusta). Malli Suuri Käsityö 4/2008 koiran sadeviitta, mutta paljon piti muokkailla kun ei koiran mittasuhteet oikein olleet samaa luokkaa mallin kanssa: Pepillä on tosi pitkä selkä, mutta pieni ympärysmitta. Onneksi maltoin kerrankin tehdä koeversion, ois menny kettukankaat sudeksi.. :) Lisäksi jätin hupun pois ja korotin kaulusta hieman.


Päällä tarrakiinnitys ja olisi pitänyt olla edessäkin vaan oli sen verran iso rintakehä että just ja just riitti niin että sain ommeltua päät yhteen! Vähän hankaloittaa pukemista mutta onneksi Peppi on aika reipas eikä sitä tunnu ahdistavan vaikka pään yli tuon pujottaa. Meidän karvakorva valmis baanalle! <3

Kesäksi sais ommella trikoohaalaria suojaksi, hankala kaavoitus alkoi vaan vähän tympimään että ehkä sitten muutaman viikon päästä uudella innolla..

2 kommenttia: